Laga iPhone i Norrköping, Apple reparation, Samsung Galaxy, reparera Huawei

Två våningar fyllda med Mac, iPad, iPhone, Apple Watch och tillbehören som tar dem till nästa nivå.

Har skärmen på din iPhone gått sönder eller fått sig en riktigt fula repor? Tveka inte för att byta ut din iPhone skärm glas och display på egen hand Detta gäller även att byta skärm på Smausng Galxy och huawei. Det går snabbt och enkelt med rätt skärm och så får du tillbaks det ursprungliga utseendet på din telefon. Det är dock jätteviktigt att du väljer en skärm av god kvalitet som ger din iPhone ett fullgott skydd mot stötar och fall. Vi erbjuder högkvalitativa fabriksmonterade skärmar. Passa på att beställa ett skärmskydd också tillsammans med din nya skärm. Då får du ett optimalt skydd av din iPhone och din iPhone skärm! Skärm LCD display iPhone 5S Vit AAA Kvalité

Besök vår butik i Domino Norrköping Centrum. Butiken – finner du, mitt i Gallerian vid Telenor. LAGA IPHONE OCH UTFÖRA ALLA TYPER AV MOBILREPARATION.
Fix My Phone är din specialiserade iPhone och iPad reparatör i Norrköping och vi har 10 butiker.. Som Sveriges ledande mobilreparations kedja erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia. Laga iPhone Nacka Forum nära Sickla och Farsta Köpcentrum.

Vad händer när telefonen går sönder helt? Har du många bilder? Viktiga dokument? Sådant som inte går att ersätta? Kom in till Fix My Phone i Norrköping Domino så hjälper vi dig att laga din telefon innan det är för sent.

Vill du Byta krossad skärm, trasig display eller sprucket glas. Du kan också byta iPhone batteri och mobilbatteri. reparera din mobiltelefon?
Krånglar din iPhone och du behöver laga den?
Är Du frustrerad av allt ”strul” och vill ha hjälp med Datorn?
Har du köpt en ny skrivare och behöver installera den?

X